Bizsu felvásárlás

Sokan sajnos kidobják a nagyszülőktől, szülőktől örökölt bizsukat, mert úgy vélik, mivel nem nemesfémből készült ékszerekről van szó és drágakő, ékkő, briliáns drágaköveket sem tartalmaznak, ezért értéktelenek. A bizsu valóban nem olyan értékesek, mint az ezüst vagy az arany ékszerek, ennek ellenére sokan szívesen viselik.

Az ékszert ma legtöbben öltözetkiegészítőként tartják számon, holott évezredeken át sokkal fontosabb volt, mint a ruházat. Bajelhárító erőt tulajdonítottak neki, társadalmi helyzetet is jelölt. Ma is látunk olyan ékszereket, amelyekről sejthető, hogy tulajdonosai talizmánként hordják, a vastag aranyláncok pedig a gazdagságot hirdetik. Az ékszerkészítés hagyományos anyagainak a nemesfémek és a drágakövek számítanak, de komoly értéket képviselnek a nagy mesterségbeli rutint és sok időt igénylő ritka technikával készült ékszerek is. Személyes emlékekhez kötődő kisméretű tárgyakat is gyakran foglaltattak ékszerbe az emlékezők. A bizsu francia eredetű szó, jelentése csecsebecse, divatékszer. Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel-nek köszönhetően ma is divatos, szívesen viselt kiegészítők.

Ha Önnek a fiók alján hever olyan használatlan bizsu, ékszer amelyet már nem visel, a felvásárlás miatt hívjon minket:

Bizsu, hagyaték felvásárlás (+36) 20 552 1893

Veszünk színes, műanyag nagygolyós gyöngysorokat, karkötőket, strasszokkal díszített nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket, üveg, porcelán gyöngyökből fűzött kiegészítőket, klipszeket, brossokat, hajtűket.

Hagyaték felvásárlás (+36) 20 552 1893

Amennyiben teljes hagyatékot értékesítene, kérjük akkor is hívjon minket!