Nem a bútor az érték…

Amikor szeretné eladni hagyatékát, akkor az első gondolta az embereknek általában az, hogy kidobja, elajándékozza, stb. Ezután jön a második gondolat, el kellene adni, hiszen értékekről, bútorokról beszélünk, mégis egy életen keresztül gyűjtögetett dolgokról van szó! De kinek lehetne eladni? Apróhirdetési oldalon túl macerás, piacra kimenni vele, vagy garázsvásárt tartani megint csak idő és helyigényes tevékenység nem beszélve egy bérházi lakás bútrainka mozgatásáról. A google segít ebben is, beír az eladó egy-két kulcszót, hagyaték, bútor felvásárlás stb. és máris érkeznek a találatok. Bútor, antik bútor, használt bútor, régi bútor felvásárlás…

Az örökség, hagyaték felvásárlásával foglalkozó honlapok felsorolásánál a bútorokat sorolják fel elsősorban. Az „apróságok” felsorolása mindig csak a második vagy a sokadik helyen található meg, pedig érték és értékesíthetőség szempontjából sokkal lényegesebbek ezek az apróságok. Kétségtelenül vannak nagyon szép és értékes bútorok, de az igazság az, hogy a bútorok nagy része nem éppen szép, nem jó állapotú és legkevésbé sem értékes, ezért aztán tovább értékesítésre végképp alkalmatlan. Tüzelőnek kimondottan veszélyes, mert tele van ragasztóval és oldószerrel, ami tönkre teszi az egészségünket, környezetünket, a kéményt és a kazánt. Sajnos sokan ezt figyelmen kívül hagyják és eltüzelik. Akik bútor felvásárlást hirdetnek általában csak az ingatlanba szeretnének bejutni és nem a bútort, hanem az egyéb értékeket akarják felvásárolni. Nem akarnak semmiféle bútort venni, hiszen cipelni kell, tárolni kell ami  könnyen megsérül és nagyon nehéz tovább értékesíteni. Persze kivételek itt is akadnak, de a tapasztalat azt mutatja, hogy kevés a kivétel.

Mi nem szóljuk le a hagyatékot, nem próbáljuk meg így lenyomni az értékét, reális árat ajánlunk a megvásárlandó hagyatékért. Ha valami valóban eladhatatlan és értéktelen, arra nem teszünk ajánlatot, hiszen az számunkra is felesleges, a szeméttelepek pedig nem veszik át ingyen az így kidobott árukat, a kuka mellé pedig szintén nem lehet letenni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi ajánlatot teszünk minden értékesíthető tárgyra, felvásároljuk azokat.

Hagyaték felvásárlás: (+36) 20 552 1893